Comandă telefonic 060 505 333 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
3debine.md
Alimente
Vinete coapte cu ardei roșu KOODI 350 g
Adaugă la favoriteProducător >>
 Vinete coapte cu ardei roșu KOODI 350 g

Vinete coapte cu ardei roșu KOODI 350 g

39.00 MDL

SKU: 4842028000329

Cantitate:

Vinetele coapte cu ardei roșu de la Koodi sunt un produs sterilizat ce nu cinține conservanți,aspect esențial în originalitatea mecanismului de producție. Acestea îmbie într-un borcan gustul autentic țărănesc de altădată al produselor sută la sută naturale,crescute din țărâna Moldovei.

Descriere

Vinetele coapte de la Koodi sunt un produs sterilizat ce nu cinține conservanți,aspect esențial în originalitatea mecanismului de producție. Compania Bakkour Food SRL este specializată în fabricarea conservelor din legume și a pastelor sterilizate din năut (hummus). Metoda de ambalare și sterilizare folosită este cea mai optimă modalitate de conservare a produselor perisabile, păstrând intacte toate substanțele nutritive din produs. În procesul de fabricare sunt utilizate ingrediente naturale, de calitate, iar produsul final nu conține conservanți. Acum și cu ardei roșu.


Ingrediente:

vinete, ceapă, ardei roșu, ulei de floarea soarelui, usturoi, sare de uz alimentar, piper negru.

 

Masa-350g

 

Termen de valabilitate:2ani

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul 3debine
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerAPCSP
Copyright 2024 3debine.md. Toate drepturile rezervate.
TREI DE BINE SRL / CIF 1022609000554 / S. Todirești, R. Ungheni, MD-3649

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului "EU4YOUTH - Social Innovation Impact - a strategic partnership".
Conținutul acestui website este responsabilitatea Trei de Bine SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.