Comandă telefonic 060 505 333 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
3debine.md
Alimente
Miere Cremă, Căpșune & Lămâie DULCE PLAI 200g
Adaugă la favoriteProducător >>
Miere Cremă, Căpșune & Lămâie DULCE PLAI 200g

Miere Cremă, Căpșune & Lămâie DULCE PLAI 200g

70.00 MDL

SKU: Miere Cremă, Căpșune & Lămâie DULCE PLAI 200g

Cantitate:

Mierea flori de vară este bine zbătută până ia o textură cremoasă și fină apoi o amestecăm cu fructe liofilizate, căpșuni și lămâie. În procesul de liofilizare produsul își păstrează forma inițială, gustul bogat, aroma, culoarea vibrantă, dar mai ales nutrienții și vitaminele.

Descriere

Mierea cremă este un produs obținut printr-un proces complex de cristalizare controlată a mierii poliflore, prin acest procedeu obținându-se o miere cu o textură cremoasă. Datorita consistenței deosebite, produsul este ușor tartinabil, putând a fi consumat cu ușurință, fără a se prelinge. Liofilizarea este un proces de deshidratare folosit pentru conservarea produselor perisabile. Este bazată pe înghețare urmată de o scădere a presiunii pentru a permite apei din materialul respectiv să sublimeze direct din faza solidă în faza de vapori.  Nu numai că produsul își păstrează forma inițială, dar procesul de liofilizare este și foarte blând cu vitaminele. Acesta este motivul pentru care liofilizarea este utilizată în principal în biomedicină și procesarea alimentelor, deoarece nutrienții și ingredientele active sunt deosebit de bine conservate.

 

 

Ingrediente:

    •  Miere flori de vară

    •  Căpșune liofilizate

    •  Lămâie liofilizată

 

Valoarea nutritivă(per 100g):

    •  Glucide - 81.5g

    •  Proteine - >0.5g

 

Valoarea energetică - 330 kcal

Gramaj - 200g

Termen de valabilitate - 12 luni

 

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul 3debine
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerAPCSP
Copyright 2024 3debine.md. Toate drepturile rezervate.
TREI DE BINE SRL / CIF 1022609000554 / S. Todirești, R. Ungheni, MD-3649

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului "EU4YOUTH - Social Innovation Impact - a strategic partnership".
Conținutul acestui website este responsabilitatea Trei de Bine SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.