Comandă telefonic 060 505 333 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
3debine.md
Alimente
Produse apicole
Miere flori de primăvară DULCE PLAI 1KG
Adaugă la favoriteProducător >>
Miere flori de primăvară DULCE PLAI 1KG

Miere flori de primăvară DULCE PLAI 1KG

160.00 MDL

SKU: Miere-flori-de-primavara-DULCE-PLAI-1KG

Cantitate:

Mierea de primăvară este unicul tip de miere care nu se cristalizează, deoarece are un conținut foarte scăzut de glucoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind cea mai bună alegere pentru diabetici, deoarece este monofloră și are un conținut mai mic de polen, este recomandată persoanelor care au alergie la polen.

Descriere

Mierea de primăvară este unicul tip de miere care nu se cristalizează, deoarece are un conținut foarte scăzut de glucoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind cea mai bună alegere pentru diabetici, deoarece este monofloră și are un conținut mai mic de polen, este recomandată persoanelor care au alergie la polen. Mierea de salcâm este monofloră, adică aproximativ 80% din conținutul de polen aparține florilor de salcâm. Conține în jur de 435 substanțe, cum ar fi: vitamina B1, B2, B6 și B12, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici, flavoane, falvonoidă, dextrină și diverși compuși ai azotului. Este bine cunoscută pentru calitățile ei terapeutice – curăță ficatul, regulează funcțiile intestinelor și este foarte benefică sistemului respirator, dar și datorită proprietăților antibacteriene. Mierea din flori de primăvară este recomandată pentru întărirea imunității și pentru buna funcționare a organismului.

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul 3debine
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerAPCSP
Copyright 2024 3debine.md. Toate drepturile rezervate.
TREI DE BINE SRL / CIF 1022609000554 / S. Todirești, R. Ungheni, MD-3649

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului "EU4YOUTH - Social Innovation Impact - a strategic partnership".
Conținutul acestui website este responsabilitatea Trei de Bine SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.