Comandă telefonic 060 505 333 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
3debine.md
Ceai de ierburi DULCE PLAI 100g
Adaugă la favoriteProducător >>
Ceai de ierburi DULCE PLAI 100g

Ceai de ierburi DULCE PLAI 100g

80.00 MDL

SKU: Ceai de ierburi DULCE PLAI 100g

Cantitate:

Amestec din plante pentru un ceai aromat cu efect ușor-calmant. Ceaiul conține: gălbenele, mușețel, mentă, roiniță, echinacea, frunze de zmeur, flori de soc, sânzâiene galbene și pufulița cu flori mici.

Descriere

Ceaiurile din plante se consumă de obicei sub forma infuziilor. Aceste varietăți de ceai se pot prezenta sub formă de frunze uscate, care oferă o aromă unică băuturii, garantând în același timp și beneficii pentru sănătatea consumatorilor. Diferența dintre ceaiurile din plante și alte forme de ceai constă în faptul că acestea nu au un conținut ridicat de cafeină. Cu un gust minunat, ușor de băut, fiind realizate dintr-un singur ingredient sau dintr-un mix de ingrediente, acestea au rol drept hidratarea, revigoarea și menținerea unei stări optime de sănătate.

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul 3debine
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerAPCSP
Copyright 2024 3debine.md. Toate drepturile rezervate.
TREI DE BINE SRL / CIF 1022609000554 / S. Todirești, R. Ungheni, MD-3649

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului "EU4YOUTH - Social Innovation Impact - a strategic partnership".
Conținutul acestui website este responsabilitatea Trei de Bine SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.