Comandă telefonic 060 505 333 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
3debine.md
Atelierul de ceară
10 Lumânări 18 cm, 1.5 ore de ardere DULCE PLAI
Adaugă la favoriteProducător >>
10 Lumânări 18 cm, 1.5 ore de ardere DULCE PLAI

10 Lumânări 18 cm, 1.5 ore de ardere DULCE PLAI

50.00 MDL

SKU: 10 Lumânări 18 cm, 1.5 ore de ardere DULCE PLAI

Cantitate:

Lumânările sunt realizate manual din ceară naturală de albine, iar fitilul este din bumbac. Pe lângă atmosfera caldă pe care o creează lumânările de ceară ajută la eliminarea particulelor de praf, a mirosurilor neplăcute, a sporilor de mucegai și a altor alergeni, purificând atmosfera din încăpere În acest mod, lumânările protejează sistemul respirator prin inspirarea aerului astfel purificat.

Descriere

Lumânările sunt realizate manual din ceară naturală de albine, iar fitilul este din bumbac. Pe lângă atmosfera caldă pe care o creează lumânările de ceară ajută la eliminarea particulelor de praf, a mirosurilor neplăcute, a sporilor de mucegai și a altor alergeni, purificând atmosfera din încăpere În. acest mod, lumânările protejează sistemul respirator prin inspirarea aerului astfel purificat. Beneficii rezultate din utilizarea lumânărilor din ceară de albine:

• Purificare aer. Odată aprinse, lumânările din ceară de albine produc ioni negativi, care neutralizează poluanții din aer, curățându-l. Astfel, aceste lumânări ajută la eliminarea particulelor de praf, a mirosurilor neplăcute, a sporilor de mucegai și a altor alergeni, purificând atmosfera din încăpere.

• Relaxare. Mirosul natural, ușor dulceag, al cerii de albine poate induce o stare de relaxare, fără să copleșească simțurile cu parfumuri artificiale intense, asa cum se întâmplă în cazul altor tipuri de lumânări.

• Produs ecologic. Arderea lor nu elimină în aer substanțe nocive așa cum rezultă din arderea lumânărilor cu conținut de parafina.

Review-uri
Abonează-te la newsletter-ul 3debine
pentru noutăți și promoții!
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerAPCSP
Copyright 2024 3debine.md. Toate drepturile rezervate.
TREI DE BINE SRL / CIF 1022609000554 / S. Todirești, R. Ungheni, MD-3649

Acest website a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene în cadrul proiectului "EU4YOUTH - Social Innovation Impact - a strategic partnership".
Conținutul acestui website este responsabilitatea Trei de Bine SRL și nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene.